SL EN HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.

E-katalogi

Na tej strani boste lahko našli kataloge različnih blagovnih znamk, ki jih imamo v svoje širokem prodajnem programu. Možnost napak pri vnosu. Katalogi so dosegljivi v PDF formatu višje kvalitete. Za ogled potrebujete nameščen program PDF.
Potrebujete več informacij? Pokličite nas vsak delovni dan med 7:30 in 15:30 uro na telefon: 01 42 80 120 ali pa nam pišite na elektronski naslov: info@orodje-zabjek.si.

Povezava do E-katalogov:


Ingersoll Rand je svetovno podjetje, ki že več kot stoletje skrbi za celovit sistem kompremiranega zraka, pnevmatskih orodij, membranskih črpalk, dvižnih naprav, sistemov za manipulacijo in celovitih storitev. Imajo veliko strokovnega znanja in izkušenj, da zagotovijo najboljšo rešitev za izpolnitev vaših potreb. Poleg široke ponudbe se lahko pohvalijo tudi z dobro servisno mrežo, ki vam nudi razervne dele za vaše stroje in orodja.

Ingersoll Rand pnevmatsko orodje je ustvarjeno in proizvedeno po strogih standardih in po željah katere se pojavijo po celem svetu. S široko bazo uporabnikov, kateri izhajajo iz vseh panog industrijske proizvodnje in vzdrževanja. Ingersoll Rand je eden izmed največjih dobaviteljev opreme za avtomobilsko industrijo.

Ingersoll Rand ima v ponudbi široko ponudbo dodatkov za vsako izmed omenjenih področij.

Ostale kataloge si lahko ogledate na njihovi spletni strani.


Evropska pisarna podjetja Dynabrade je bila ustanovljena leta 1989 v Luksemburgu ter poleg Evrope pokriva tudi bližnji Vzhod in Afriko. Svojim partnerjem zagotavlja prodajo svojih produktov, storitve za stranke, podporo pri trženju, skladiščenje in servis produktov Dynabrade.

Svoj ugled in dober glas podjetje Dynabrade vzdržuje že vse od leta 1969, ko je zaslovel kot inovativni razvijalec in izdelovalec edinstvenih prenosnih brusnih pripomočkov in orodij.

Dynabrade izdeluje orodja za širok spekter tehničnih aplikacij v industriji in servisni dejavnosti, kot so: rezanje, brušenje, poliranje, rezkanje ter polnjenje. Naša orodja se uporabljajo v avtoreparaturi, avtomobilski in letalski industriji ter v pomorstvu za kvalitetno obdelavo površin različnih materialov (les, kovina, plastika, guma, kamen, steklo, kompoziti ter steklena vlakna).

Zahvaljujoč nenehnemu razvoju in raziskavam, Dynabrade proizvaja najzaneslivejša orodja z dolgo življenjsko dobo in odlično ergonomijo, ki jih distribuirajo profesionalci po vsem svetu. Dynabrade zagotavlja, da so vsa orodja v skladu ali celo presegajo veljavne standarde o varstvu in zaščiti pri delu. Skupaj z našimi strankami oblikujemo najboljše rešitve za njihove vsakodnevne potrebe ter zagotavljamo popolne rezultate ter večjo produktivnost.


Doga je proizvajalec in trgovec montažne opreme za montažne linije po celem svetu. V svojem prodajnem programu nudijo največji sortima stativov za vijačne sisteme z največjo izbiro njihovih dodatkov. Doga je največji proizvajalec stativov z pozicioniranjem na delovnem mestu.
V svojem prodajnem programu nudijo največji izbor električnih vijačnikov.
Električni vijačniki z mehansko sklopko se lahko v primerjavi z ostalimi vijačniki na trgu pohvalijo z veliko vzdržljivostjo, kot tudi možnostjo nastavitve poljubne hitrosti vijačenja in mehkega zagona. Električni vijačniki z mehansko sklopko so opremljeni z digitalnimi izhodi na sami kontrolni enoti za sam nadzor procesa (PLC) .
Doga v svojem prodajnem programu nudi MD serijo električne vijačnike preko porabe toka z možnostjo nastavitve navora in kota. Električni vijačniki MD serije so idealna rešitev za natančna vijačenja kjer je potrebna sledljivost in večje število vijačnih parametrov na delovnem mestu. 


Podjetje Crane Electronics se ukvarja z proizvodnjo opreme za merjenje in kontrolo že več kot 5o let od leta 1971. Njihova oprema za nadzor vijačne opreme se uporablja v različnih panogah industrije kot je avtomobilska, letalska , gradbeništvo , ladjedelništvo in železnice. V njihovem pestrem prodajnem programu najdemo pester izbor opreme kot so rotacijski merilniki momenta, statični merilniki momenta , sistemi za zajemanje podatkov, merilniki momenta in programska oprema za nadzor celotne merilne opreme. Crane je vodilni proizvajalec merilne opreme na svetu katero izdeluje tudi za ostale dobavitelje pod njihovimi blagovnimi znamkami.


Podjetje Nitto Kohki je japonski proizvajalec specifičnega kvalitetnega ročnega orodja za obdelavo v kovinarski industrij kot so pnevmatske pile, posnemalci robov, iglični čistilci, pnevmatske vrtalke ter brusilke z vzdolžnim hodom za uporabo v lesni industriji.
Nitto Kohki ima v svojem prodnem prodajnem programu izredno velik izbor spojk za specifične aplikacije v industriji.
Nitto Kohki v svoji skupini drži tudi blagovno znamko Delvo električnih vijačnikov. Električni vijačniki Delvo se lahko pohvalijo z izredno veliko vzdržljivostjo. V svojem prodajnem programu ponujajo izredno širok nabor električnih vijačnikov. 


Ohtake je že od leta 1968 japonski proizvajalec dodajalnikov vijakov, v naši ponudbi najdete dodajalnike za za ročno ali robotsko vijačenje.


Japonsko podjetje Vessel že od leta 1916 izdeluje profesionalno ročno orodje, leta 1954 pa so pričeli tudi z idelavo pnevmatskega orodja.

Ostale kataloge si lahko ogledate na spletni strani.


Loobster nudi širok izbor montažnih naprav za kovičenje in montažnih sistemov.

Vrste orodij v ponudbi:

 • pnevmatsko gnane pištole za kovičenje
 • ročne klešče za kovičenje in dvoročne klešče za kovičenje
 • ročne škarje za kovičenje
 • akumulatorska pištola za slepo kovičenje
 • posebni pribor za pištole za slepo kovičenje serije
 • posebni montažni sistemi (na zahtevo)

Loobster zakovičarji so v uporabi v industrijskih obratih. Loobster je pravi naslov za resnega partnerja pri kovičenju.

Kovičnik primeren za uporabo na montažnih linijah.

Poleg orodij za kovičenje ima Lobster v ponudbi tudi orodja za vtiskanje slepih matic.

Za več o podrobnostih kovičnikov si oglejte v naslednjih katalogih:


Tekst


Podjetje Plarad iz Nemčije ima že več kot 50 letne izkušnje pri razvoju in proizvodnji naprav za multipliciranje momenta z ročnim, pnevmatskim, električnim in hidravličnim pogonom. Podjetje je leta 1962 ustanovil Paul-Heinz Wagner. Njegova ideja je bila izpopolniti standardni ročni multiplikator ter ga opremiti z električnim pogonom. Rezultat je prvi električni multiplikator do 6000 Nm, na svetu. Ta uspeh je dal podjetju zagon za razvoj novih modelov multiplikatorjev in pogonov zanj, kar dokazujejo specialne rešitve namenjene za uporabo pri vijačenju žerjavov, toplotnih izmenjevalnikov, vreten ventilov in zasunov,...


Snap-on je ameriški oblikovalec, proizvajalec in prodajalec vrhunskih orodij in opreme za profesionalno uporabo v transportni industriji, vključno z avtomobilsko, težko, opremo, pomorsko, letalsko in železniško industrijo.


Družba Milwaukee Electric Tool Company je vodilni proizvajalec in ponudnik prenosnih električnih orodij in pribora za najtežje zahteve razred »Heavy-Duty«, namenjen profesionalnim uporabnikom po vsem svetu. Od svoje ustanovitve leta 1924 se je družba Milwaukee osredotočila na eno samo vizijo: izdelovati najboljša električna ročna orodja in pribor za najtežje zahteve za profesionalne uporabnike. Danes pomeni ime Milwaukee orodja najvišje kakovosti, trajnosti in zanesljivosti, ki jih je mogoče kupiti. Družba Milwaukee izdeluje svoja ročna orodja v značilni rdeči barvi z obema napetostima 120 in 230 Voltov, za uporabo po vsem svetu. Obširna proizvodna paleta pokriva čez 500 različnih modelov orodij, od popolnega izbora akumulatorskih orodij, žag lisičark, vrtalnikov, žag, brusilnikov in kladiv do orodij, ki so konstruirana za posebne namene kot so podstavki za vrtanje z diamantnimi svedri, sistemi za vrtanje z magnetnimi stojali, vrtalniki z magazini in akumulatorske pištole za iztiskanje kartuš s tesnilnimi masami.


Ko gre za kakovost Stahlwille ne pozna kompromisov. Vsi produkti so narejeni v Nemčiji z najvišjim nadzorom kakovosti in dolgo tradicijo izdelovanja najkakovostejšega orodja. So specializiran proizvajalec, ki strmi, da vedno najdemo najboljšo možno rešitev.


Že več kot 2 desetletji je KS Tools moderni proizvajalec orodja, kateri ves čas išče rešitve na trgu in ponuja inovativna orodja za visokotehnološke rešitve. KS tools-ova kvaliteta in izreden inžiniring udobja in kontrole, po konkurenčnih cenah, je izredno hvaljeno iz ust mnogih uporabnikov po celem svetu. Katalog K15 je enostaven za uporabo in vključuje 800 strani z 17.000 produktov. Katalog imenujejo kar "svet orodja". Z enostavnim klikom na izbran del kataloga se vam prične prenos.


BGS tehnic se vse od 1970. leta uveljavlja na področju ročnega in pnevmatskega orodja za vsakdanjo rabo v delavnicah. BGS tehnic v katalogu ponuja več kot 5000 produktov po dostopnih cenah. Ročno in pnevmatsko orodje je navoljo v dveh razredih, PRO+ in PRO kvalitete.


Unior je širom sveta sinonim za zanesljivo, kakovostno in funkcionalno premišljeno ročno orodje. Zaradi zdaj že tradicionalne kakovosti je znamka ročnega orodja Unior priljubljena tako med poklicnimi kot med ljubiteljskimi mojstri. Program ročnega orodja, ki obsega več kot 3000 različnih izdelkov, zagotavlja pomoč pri raznovrstnih opravilih. Posebna odlika orodja Unior je privlačno razmerje med vrhunsko kakovostjo in dostopno ceno.


Fervi produkti vsebujejo ročna orodja do profesionalnih strojev, merilnih inštrumentov, dodatkov in materialov. Predstavlja unikatno ponudbo profesionalne opreme, katera ponuja rešitve izkušenega hobi mojstra.


Ko-Ken Tools je družinsko podjetje v katerem se že četrta generacija ukvarja z proizvodnjo nasadnih ključev in nastavkov. Nasadne ključe hladno kujejo, kromirajo in prevlečejo.

Nasadni ključi slovijo po kakovosti in pestrem izboru od najmanjšega do največjega.


Največji proizvajalec najrazličnejših klešč na svetu. Klešče slovijo po njihovi učinkovitosti, dolgi življenski dobi in sami ergonomiji. Knipex orodja izpolnjujejo visoka pričakovanja vsakega profesionalnega uporabnika ročnega orodja. Kvaliteta ročnih orodij se lahko pohvalijo po kvaliteti visoko kvalitetnih materjalih in izredno moderni tehnologiji izdelave. Vsa orodja Knipex so narejena v Nemčiji.

V svojem pestrem programu ponujajo izredno pestro izbiro klešč za najrazličnejše aplikacije od: električarjev, elektronikov, namenska orodja za solarno tehnologijo,specialna orodja za letastvo.

Preglajte pestro ponudbo klešč in nas poprašajte za nasvet:


Wera je eden vodilnih mednarodnih proizvajalcev ročnega orodja s sedežem v Wuppertalu v Nemčiji, ustanovljeno leta 1936. Wera razvija in izdeluje ročno orodje za zadovoljevanje profesionalnih zahtev. Wera ponuja rešitev za težave, povezane z vijačenjem. Paleta obsega približno 3.000 izdelkov železarstva in vključuje resnično reševanje problemov tudi za zelo individualne naloge. To vključuje npr. Kraftform izvijači z rezili Lasertip proti kakršnemu koli zdrsu z glave vijaka; inovativne račne Zyklop in Koloss, s katerimi se lahko celo tolčeš; Orodja Hex-Plus, ki preprečujejo zaokroževanje glav imbus vijakov; Bita in držala Impaktorja, ki so bila posebej razvita za izpolnjevanje visokih zahtev pri uporabi udarnih gonilnikov; rombi, prevlečeni z diamantom, proti kakršnemu koli zdrsu z glave vijaka; Orodja Kraftfom Kompakt za upravljanje ročnih in električnih orodij, orodja z orodjem za iskanje orodij »Olajšaj«: barvno kodiranje glede na profile in velikostni žig - za enostaven in hiter dostop do potrebnega orodja, sistem za prevoz orodja Wera 2go: Transport orodja - mobilno , prilagodljiv, individualen. Ta profesionalna orodja ustvarjajo profesionalne rezultate pri praktičnih aplikacijah za izvijanje zaradi svojih, v mnogih primerih, edinstvenih lastnosti.


Hubitools ima v ponudbi specialna orodja za servis vozil, orodja za diagnostični nadzor vozil, videoskope, naprave za testiranje elektronskih naprav in označevanje opreme.


Serenco je dobavitelj avtoservisne in indusrijske opreme. Pester izbor orodja zadovolji še najbolj zahtevnega uporabnika. Ves čas iščejo inovativna orodja, katera bi pripomogla pri delu uporabnika.


Apex Tool Group je dobavitelj ročnega in pnevmatskega orodja. Skupina izhaja iz Cooper blagovne znamke katera ja na trgu že več kot stoletje.

Apex spada med vodilne proizvajalce vijačnih nastavkov ter držal za vijačne nastavke. Vijačni nastavki različnih oblik in različnih trdot (glede na pogoje vijačenja - vrtljaji, vrtilni moment) lahko zadovoljijo tudi zelo zahtevnega uporabnika, saj se njihovi nastavki uporabljajo tako v strojegradnji, lesni industriji kakor tudi v najbolj zahtevnih aplikacijah v serijskih montažah. Na voljo so tudi nastavki z različnimi prevlekami, ki podaljšajo obstojnost orodja.

Program:

 • držala vijačnih nastavkov
 • vijačni nastavki
 • natični ključi
 • adapterji
 • podaljški

Twin Busch Germany je podjetje, katero ima pestro izbiro avtoservisne opreme po dostopnih cenah.

V ponudbi imajo:

 • opremo za nastavljanje podvozij vozil "optike" za osebni in kamionski program
 • testne steze za kamione in osebna vozila
 • dvigala za tovorni in osebni program
 • centrirke za tovorni in osebni program
 • premontirke za tovorni in osebni program

Podjetje Space se ukvarja s proizvodnjo avtoservisne opreme na področju strojev za premontažo in centriranje gum za osebna in tovorna vozila, dvostebernih dvigal, škarjastih dvigal in naprav za nastavitev povozja. Dvigala se proizvajajo na isti liniji kot dvigala Ravaglioli. V povezavi z celotno mrežo proizvalalcev, strankam ponujajo celotno opremo za opremljanje avtomehaničnih delavnic. Space proizvaja izredno kvalitetno opremo za delavnice, sledijo trendu razvoja kar se pozna tudi na njihovi tehnologiji.


Fiac je italijanski proizvajalec kompresorjev ustanovljen leta 1977. V njihovem proizvodnem programu najdete vrhunske batne in vijačne kompresorje.


ELGi je vodilni proizvajalec zračnih kompresorjev s široko paleto tehnološko vrhunskih sistemov za stisnjen zrak. "Always Better" je več kot samo njihov moto, je miselnost njihovega razvoja... boljiši izkoristki, večja vzdržljivost, bolj varčni... vedno boljši!


Vodilno pojetje za specialna orodja je od leta 1978 ponudilo že več kot 8.000 različnih kosov osnovnega in specialnega orodja za različne servisne dejavnosti in različne znamke avtomobilske industrije. V nenehnem razvoju in s sodelovanjem avtomehanikov, tehnologov in inženirjev so orodja Pichler resnično optimirana za posamezne delovne procese. Uporaba namenskega orodja pa prinaša lažje delo in velik prihranek časa in denarja.

Atualne artikle si lahko ogledate na njihovi spletni strani.


Raasm Spa podjetje je specializirano v proizvodnjo opreme za prenos tekočin, uporabljenih v različnih dejavnostih kot je avtomobilska, kmetijstva, gradbeništvu, kemični industriji, rudnikih, ladjah, železnicah, proizvodni industriji itd.

Raasm produkti so primerni za prenos tekočin za različne tipe tekočin vključno z olji, mazivi, protizmrzovalnimi tekočinami, dizelskimi gorivi, zrakom, detergenti, barvami, kemičnimi produkti itd.

Ostale kataloge si lahko ogledate na njihovi spletni strani.


Mega je špansko podjetje katero se ukvarja z proizvajanjem hidravličnih naprav ter cilindrov. V ponudbi hidravličnih naprav imajo stiskalnice, različne tipe dvigal.

Proizvodi podjetja Mega slovijo po kakovosti in natančnosti.


Spin je italjansko podjetje katero je specializirano predvsem v opremo za vzdrževanje klimatskih naprav. V ponudbi imajo vrsto specialnih orodij za vzdrževanje vozil.


Globaljig poznano podjetje na področju kleparskih delavnic. So vodilni proizvajalec kleparskih ravnalnih miz in dodatkov. Ves čas izpolnjuje risbe za delo z ravnalnimi mizami, kar prihrani vaš čas in denar.


Z več kot 100 letno tradicijo vam Völkel iz Nemčije ponuja navojne svedre in čeljusti najvišje kakovosti, za ročno in strojno obdelavo. Ponujajo pa tudi program V-Coil v katerem najdete vse za popravilo navojev.


Z več kot 50 letnimi izkušnjami na področju vrtanja in proizvodnje svedrov je KEIL Werkzeugfabrik (Karl Eischeid GmbH) najboljši partner in rešitelj težav na področju vrtanja in orodjarske industrije.Da vaš novi vrtalni pribor ne bo le orodje za enkratno uporabo, je potrebno vedno posvetiti pozornost kakovostnim značilnostim, ki jih ponuja KEIL v okviru svojega proizvodnega procesa.V osnovi so vsa orodja izdelana iz najboljših, legiranih vrst jekla.Poleg proizvodnega procesa je zagotavljanje kakovosti naša ključna prednostna naloga. Preverjanje vhodnih materialov, vmesni pregledi, končni pregled in redno testno vrtanje in ocenjevanje ter testiranja v ekstremnih pogojih zagotavljajo konstantno visoko kakovost procesov in uporabljenih materialov.


Od leta 1974 je Ruko specializiran za proizvodnjo orodij za vrtanje, grezenje in rezanje. Visokokakovostna natančna orodja iz njihovega proizvodnega obrata v Nemčiji zagotavljajo visoko zmogljiva orodja za profesionalne uporabnike.


Rennsteig je Nemški proizvajalec ročnega orodja od leta 1959.


Podjetje NEXUS že od leta 1868 izdeluje visokokakovostna orodja v Remscheidu in je že več desetletij specializirano za razvoj in izdelavo izvlekačev. Dolgoletne izkušnje, maksimalna natančnost in mehanizacija ter dosledna vrhunska kakovost so NEXUS postavili med vodilna podjetja v tem sektorju. Univerzalni izvlekači in profesionalna posebna orodja prav tako obogatijo obsežno paleto izdelkov, ki ponujajo idealno orodje za skoraj vsa opravila izvlačenja in ekstrakcije.
Inovativni duh, tesna usmerjenost v stranke in uporaba vseh sodobnih tehnologij zagotavljajo prisotnost na nemškem in mednarodnem trgu. Sodobna logistika in stalno skladiščenje zagotavljata, da so skoraj vsi izdelki na voljo v kratkem času. Kot družinsko podjetje NEXUS predstavlja tradicijo in trajnost "MADE IN GERMANY". Več kot 100 let.


V naši ponudbi imamo od dobavitelja kompletni sortima kovčkov in torb za organizirano shranjevanje orodja in opreme za delo na terenu ali v delavnici. Sortima kovčkov se medseboj razlikuje po njihovi namembnosti , velikosti in načinu same organizacije orodja.


Danski proizvajalec Scangrip nudi najmočnejšo in najbolj celovito paleto delovnih luči, zasnovanih tako, da ustrezajo vašim potrebam. Kot vodilni v Evropi proizvajalec inovativnih delovnih LED luči s katerimi se vedno doseže tisto dodatno svetlost, dodatni čas delovanja, tiste detajle, ki resnično spremenijo, ko potrebujete najboljšo delovno luč, ki jo lahko dobite.


Winntec od leta 2002 proizvaja profesionalno opremo za avtomehanične delavnice.


V naši ponudbi dobite sintrane zavorne ploščice za vse vrste kolesarskih zavor proizvajalca GOLDfren.

Sintrane zavorne ploščice imajo v primerjavi z organskimi zavornimi ploščicami daljšo življensko dobo. GOLDfren ploščice so narejene v Evropi, njihova odlika je kvaliteta ter ugodna cena.
Uporabne so tako za tekmovalno kot vsakodnevno uporabo. V naši ponudbi dobite ploščice iz zmesi AD in SW33. AD so primerne predvsem za vsakodnevno uporabo, za agresivno zaviranje pa priporočamo SW33.