SL EN HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.

Servis pnevmatskega orodja

Za vso opremo kupljeno v našem podjetju nudimo hitro, učinkovito in predvsem strokovno servisno storitev. Znanje smo si vsekakor pridobili z dolgoletno prakso, novejšo tehnologijo pa obvladujemo s strokovno pomočjo servisne službe naših dobaviteljev iz tujine, ki nam hkrati tudi nudijo konstantno šolanje v njihovih izobraževalnih centrih.

Podjetje Žabjek je že v letu 1993 ustvarilo svoj servis za redno podporo svojim strankam. Naši začetki temeljijo na pnevmatskem orodju, kmalu pa smo začeli tudi z električnim orodjem. Pomembni rezervni deli so ves čas na zalogi.

Smo pooblaščeni serviser za orodja Ingersoll Rand.

Servisiramo pnevmatsko orodje:

  • Ingersoll-Rand
  • Dynabryte

Orodje lahko izročite v Žabjek servisu na več načinov:

  1. Oddate osebno na sedežu podjetja,
  2. Pokličite nas in uredili bomo vse potrebno, da orodje pride čim prej do nas (proti plačilu prevoznih stroškov, v kolikor orodje ni v garanciji). Stroški pošiljanja se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ter GLS Slovenija, kateri za nas opravljajo storitve dostave blaga.

Informacije in svetovanje glede popravil sta vam na voljo po telefonu 01 42 80 120, od ponedeljka do petka, med 7:30 in 15:30 uro. Za servis drugih znamk orodja nas pokličite in se bomo dogovorili ali je popravilo možno! Servis opravljajo strokovno in tehnično podkovani serviserji, ki imajo izkušnje z servisom pnevmatskega orodja. V kolikor orodje ni kupljeno pri nas in je orodje še v garanciji le tega ne popravljamo, saj potem takšno orodje ni mogoče popravljati v garanciji, saj so nepooblaščeni posegi v orodje s strani nepoblaščene osebe prepovedani.

Garancija:

Kupec mora ob uveljavljanju garancije dostaviti z opremo tudi garancijski list in račun, kjer je naveden datum nakupa, serijska številka in garancijski čas za posamezni artikel.

Garancijska doba za artikel, ki ga stranka pošlje ali prinese v Žabjek d.o.o. v popravilo ali garancijsko zamenjavo, velja toliko časa, kot je navedeno na garancijskem listu. Ta doba začne teči od datuma, navedenega na računu oz. garancijskem listu artikla. Napake in škode, povzročene zaradi napačne uporabe opreme, ki jo dobavlja Žabjek d.o.o. , niso pokrite z garancijskimi pogoji.