Brezplačna dostava ob nakupih nad 49,00 € (BREZ DDV)

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje ŽABJEK d.o.o., ki upravlja spletno trgovino Orodje Žabjek. (http://www.orodje-zabjek.si), se pri svojem poslovanju zavzema za koretno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. 

Varstvo osebnih podatkov je zagotovljeno vsakemu posamezniku ne glede na narodnost, raso, barvo, veroizpoved, etnični pripadnost, spol, jezik, politično ali drugo prepričanje, spolno usmerjenost, premoženjsko stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, državljanstvo, kraj oziroma vrsto prebivališča ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Podjetje ŽABJEK d.o.o. za potrebe poslovanja spletne trgovine Orodje Žabjek (http://www.orodje-zabjek.si) zbira naslednje podatke uporabnikov:
1. Ime in priimek
2. Naslov in kraj bivanja
3. Naslov za pošiljanje naročenega blaga
4. Naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
5. Geslo v enkriptirani (šifrirani obliki)    
6. Ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino ne odgovarjamo. Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino Orodje Žabjek (http://www.orodje-zabjek.si).

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih podjetje ŽABJEK d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov  ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi. Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) ter Uredbo GDRP (GDPR – General Data Protection Regulation oz Splošna uredba EU o varstvu podatkov, ki določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov (od tu naprej: Splošna uredba).

Image result for Varovanje osebnih podatkov