Brezplačna dostava ob nakupih nad 25,00 € (BREZ DDV)

Orodja za pripravo in obdelavo površin

Napredek v proizvodnji se izboljša s pravo izbiro industrijskih orodij in pravih brusnih materialov. Novi materiali dovoljujejo različne hitrosti orodij in dodatkov; delov in komponent  katere morajo ustrezati  željeni obdelavi  površine z večjo natančnostjo.

V ponudbi imamo orodja za obdelavo površin podjetja Ingersoll Rand, kateri je na tem področju poznan že več kot stoletje. Vseeno kakšna je aplikacija, Ingersoll Rand orodja za obdelavo površin doprinašajo najboljše v delovčeve zmožnosti najboljše kvalitete obdelave vaših produktov.

Dynabrade izdeluje orodja za širok spekter tehničnih aplikacij v industriji in servisni dejavnosti, kot so: rezanje, brušenje, poliranje, rezkanje ter polnjenje. Naša orodja se uporabljajo v avtoreparaturi, avtomobilski in letalski industriji ter v pomorstvu za kvalitetno obdelavo površin različnih materialov (les, kovina, plastika, guma, kamen, steklo, kompoziti ter steklena vlakna).

Zahvaljujoč nenehnemu razvoju in raziskavam, Dynabrade proizvaja najzaneslivejša orodja z dolgo življenjsko dobo in odlično ergonomijo, ki jih distribuirajo profesionalci po vsem svetu. Dynabrade zagotavlja, da so vsa orodja v skladu ali celo presegajo veljavne standarde o varstvu in zaščiti pri delu. Skupaj z našimi strankami oblikujemo najboljše rešitve za njihove vsakodnevne potrebe ter zagotavljamo popolne rezultate ter večjo produktivnost.

Grinders, Drills, Sanders, Belt Tools, Dotco, Dynabrade, Michigan Pneumatic, CP, Air Turbine, Desoutter, IR, Top Cat, Sioux, Nitto

 

Dotco je podskupina Apex ameriškega združenja orodij. V ponudbi imajo ergonomsko oblikovana orodja za odstranjevanje materjalov in brušenje. Dotco je dobro poznan po  visoko vzdržlijivih orodij in dodatkov.

Za večje projekte, pristopamo tudi projektno, tako da naš strokovnjak za dano področje skupaj z potencialnim naročnikom, analizira projekt ter glede na zastavljen cilj potem določimo optimalne postopke obdelave za dosego stroškovne in časovne učinkovitosti.

Razvrsti po Prikaži na stran