Brezplačna dostava ob nakupih nad 49,00 €

Nasadni ključi in vijačne konice

Apex spada med vodilne proizvajalce vijačnih nastavkov ter držal za vijačne nastavke. Vijačni nastavki različnih oblik in različnih trdot (glede na pogoje vijačenja - vrtljaji, vrtilni moment) lahko zadovoljijo tudi zelo zahtevnega uporabnika, saj se njihovi nastavki uporabljajo tako v strojegradnji, lesni industriji kakor tudi v najbolj zahtevnih aplikacijah v serijskih montažah. Na voljo so tudi nastavki z različnimi prevlekami, ki podaljšajo obstojnost orodja.

Program:

  •  držala vijačnih nastavkov
  •  vijačni nastavki
  •  natični ključi
  •  adapterji
  •  podaljški

Apex Fastening Tools.jpg

Več o nasadnih ključih in bitnih nastavkih Apex si lahko pogledate v katalogu:

APEX

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

MAGNA je med profesionalci po celem svetu na področju vijačnih nastavkov že več desetletij dobro poznano ime. Kot vodilni dobavitelj vijačnih nastavkov za zahtevne uporabnike v industrijski proizvodnji MAGNA ponuja nastavke, ki zagotavljajo odlično delovanje in dolgo življenjsko dobo. Nastavki so narejeni v Evropi in izdelani na visoki ravni.

 Več o Magna bitnih nastavkih si poglejte v katalogu:

 Magna katalog

________________________________________________________________________________________________________________________________

Wiha se lahko pohvali z velikim izborom standardnih vijačnih nastavkov, velik povdarek pa je tudi na izdelavi poljubnih nastavkov po naročilu kupcev. Wiha svoje standardne nastavke deli na več skupin in sicer glede na namembnost uporabe. Na voljo so v kompletih in raztreseni. 

 

 

V ponudbi imajo vijačne nastavke ki so namenjeni vskodnevni profesionalni ali občasni uporabi z ročnimi in električnimi vijačniki kot tudi profesionalno industrijsko uporabo.Profesionalni nastavki so nastavki standardnih oblik, s povečanimi zmogljivostmi in vzdržljivostjo, nastavki iz posebnih materialov ter nastavki posebnih oblik. 

 Vijačne nastavke kateri so v ponudbi in specifikacije si lahko ogledate v naslednjem katalogu:

WIHA

Za kakršna koli vprašanja lahko kontaktirate našega svetovalca.