Brezplačna dostava ob nakupih nad 25,00 € (BREZ DDV)

Napeljava za kompremiran zrak

John Guest, največji proizvajalec plastičnih hitrih priključkov na svetu, je pionir od začetka 70ih let z revolucionarno tehnologijo proizvodnje komponent iz plastike. Proizvodi najvišje kvalitete se proizvajajo v sodelovanju z najbolje pripravljenimi sodelavci. 

Zagotovljena kvaliteta

Vsi oddelki v podjetju so zavezani zagotavljanju najvišje kvalitete. Kontrola procesov za dosego 0% izmeta je integrirana v vse procese projektiranja proizvodnje ter zagotavlja optimalen nivo zanesljivosti proizvoda na dolge roke.

Kot podjetje standardizirano po BS EN ISO 9001 in BSI FM 1997 je John Guest spoznan tudi kot prvovrstni Q1 Ford dobavitelj.

 

Izdelava napeljav

Sistem John Guest omogoča hitro in enostavno izdelavo napeljav in ne zahteva posebnega orodja za izdelavo zahtevnih napeljav. Napeljavo lahko kadarkoli premaknete ali dogradite!

Naše podjetje vam nudi tudi storitev napeljave komprimiranega zraka sistema John Guest. Vse kar potrebujemo je, da nam sporočite vaše želje in mi vam svetujemo pri izdelavi in izdelamo ustrezno ponudbo.

 

Izvedba napeljav komprimiranega zraka


 Priprava zraka

 Kot se za napeljavo komprimiraneka zraka spodobi, mora biti le ta ustrezno pripravljen, kar pomeni, da vam po želji vgradimo pripravno grupo ali sušilec za izločanje vode iz sistema.

 

@http://www.johnguest.com/wp-content/uploads/2014/07/Air-Product-Guide-Z2105-163-0314_CAS-A4-Product-Guide-06-05.pdf

Oglejte si naslednji posnetek v katerem je prikazana montaža sistema kompremiranega zraka John Guest.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

teseo

Teseo S.r.l. je bila ustanovljena leta 1988 in je sprva delal v tekstilni industriji, kot industrijski dobavitelj in inženiring. V tem obdobju so odkrili številne težave povezane z distribucijo stisnjenega zraka.

Tradicionalni material distribucijskih cevovodov je pocinkano jeklo.  Ima številne omejitve za distribucijo komprimiranega zraka, kot so nizki pretoki, padec pod visokim tlakom, korozija, kontaminacija tekočine itd..

teseo

Teseo je začel oblikovati in razvijati modularne aluminijaste cevovodne sisteme za distribucijo komprimiranega zraka.

Sistem Teseo je enostaven za vzdrževanje in namestitev.

teseo

 

Za kakršna koli vprašanja, se lahko obrnete na našega svetovalca.

Več o rešitvah napeljave stisnjenega zraka lahko najdete v naslednjem katalogu:

Katalog Teseo