SL EN HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.

Induktivni grelec A80 ALESCO

Induktivni grelec A80 ALESCO
 • Induktivni grelec A80 ALESCO
 • Induktivni grelec A80 ALESCO
 • Cena brez DDV:

  po ponudbi

 • Cena z DDV:

  po ponudbi

 • Šifra artikla:

  AL10088X

 • Blagovna znamka:

  ALESCO

Dolžina ceviŠifra artiklaZalogaCena
1,7 mAL100880po ponudbi
3,0 mAL10088806.10.2023po ponudbi
Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Zasnovan za gretje raznovrstnih kovin in široko uporabo
Kljub kompaktnemu okvirju proizvede A80 3,7 kW električne energije in je zelo učinkovit za ogrevanje jekla. Je dovolj močan za obdelavo vseh kovin, vključno z bakrom in aluminijem, vendar z nekoliko nižjo učinkovitostjo. Tudi običajne zlitine, kot sta medenina in nerjaveče jeklo, prenosnemu indukcijskemu grelnemu stroju ne predstavljajo izziva. Ne glede na aplikacijo za industrijsko ogrevanje, ki jo potrebujete - vijaki, matice, palice, cevi, plastične nalepke - vam lahko A80 pomaga rešiti vaš problem.
 
Zagotovljena enostavna uporaba - "vklopi in grej«
Ob dostavi je A80 že napolnjen s hladilnim sredstvom in je pripravljen za takojšnjo uporabo. Zahvaljujoč uporabniku prijaznemu vmesniku niso potrebni nobeni namestitveni priročniki. Enostavna oblika na sprednji plošči prikazuje 5 stopenj moči ter indikatorje za pregrevanje in pretok vode. Takoj, ko priključite prenosno indukcijsko grelno orodje A80, bo za nekaj sekund zagnalo samodiagnostični test, nato pa ste pripravljeni na segrevanje. Enostavno namestite grelno konico na obdelovalno površino in pritisnite gumb.
 
Nasveti za ogrevanje za vse priložnosti
Aparat A80 je dobavljen s standardno grelno konico (90 stopinj), ki je primerna za številne položaje segrevanja, lahko pa ga opremite tudi z drugimi grelnimi konicami, odvisno od dostopnosti željenega področja segrevanja. Za majhne in utesnjene prostore je na voljo grelna konica, usmerjena naprej, ki vam omogoča lažji dostop do težavnih območij. Če delate s kolesi in pnevmatikami, je na voljo grelna konica, posebej zasnovana za kolesne vijake. Menjava med različnimi ogrevalnimi nastavki je hitra in enostavna. Samo odvijete obstoječo konico in privijete tisto, ki jo želite uporabiti – vse je opravljeno v manj kot 30 sekundah brez dodatnega orodja.

Mobilni induktivni grelec za uporabi kjerkoli

A80 je oblikovan za mobilno uporabo. Kompaktna izdelava in nizka teža nam omogoča enostavno premikanje v delavnici ali na terenu. Postavite ga delovno površino in enostavno priključite v standardno vtičnico 230V in vse je pripravljeno za uporabo. Zaradi nizkih potreb po elektriki, je A80 zelo popularna induktivna naprava v veliko servisnih vozilih, kjer lahko deluje s pomočjo generatorja. 

Uporaben za dolgo brez zunanjega hlajenja
Najdaljši čas delovanja preden A80 potrebuje ohladitev je pribljižno 12 minut na temperaturi 20°C. Če potrebujete podaljšati čas gretja, lahko uporabite zunanjo črpalko, cev in vodne priključke. Tako lahko enostavno hladite indukcijski grelec A80. Vodni priključki so vključeni, črpalka in cevi so dobavljive posebaj.  

Indukcijske grelec A80 ima vgrajen vodni rezervoar z okoljsko prijazno tekočino proti zmrzovanju. Naprava je lahko hranjena na temperaturah do - 20°C. Naprava bo ves čas javljala pretok vode in obveščala, če je kakršenkoli problem s hlajenjem.

Tehnični podatki:
- omrežne napetosti: 208 – 240V 4-16A/50-60 Hz
- število nivojev moči: 5 nivojev
- delovna frekvenca: 17-40 kHz
- izhodna moč: 3.7 kW
- teža: 15 Kg s polnim rezervoarom vode
- dolžina cevi: 1,7m (standard) ali 3m (podaljšana izvedba)
- hladilni sistem: notranje in zunanje vodno hlajenje
- dobavljive grelne glave: kotna (dobavljiva), ravna dobavljiva posebaj
- dimenzije: (DxŠxV) 45x22x25 cm
- garancija: 2 leti