Brezplačna dostava ob nakupih nad 25,00 € (BREZ DDV)

- 13%
Pnevmatski udarni privijač 1/2" 35MAX Ingersoll Rand

Pnevmatski udarni privijač 1/2" 35MAX Ingersoll Rand

Zaloga: Na zalogi
Proizvajalec: Ingersoll Rand
SKU: 35MAX
Znižano do: 31.03.2020
190,00 € 164,90 €
Cena z DDV: 201,18 €
Brezplačna poštnina

IZREDNA MOČ - IZREDNA ZASNOVA - IZREDNA VZDRŽLJIVOST

Predstavljamo Vam Ingersoll Rand 35MAX izredno-kompakten udarni privijač™. Zgrajen na Ingersoll Randovi 100 letni tradiciji razvijanja industrijskih vodilnih orodij. To orodje je bilo dodobra preizkušeno in gnano do samih mej, da se zagotovi dvakratna življenska doba udarnega privijača. Vijačnik ima udarni mehanizem z dvojnim kladivom kar zagotavlja veliko robustnost. Udarni vijačnik 35MAX ni samo orodje katerega si želite, ampak orodje katerega potrebujete za opravilo resnega dela v pravem času.

Moč-Teža: Z 1,1 kg je eno izmed lažjih orodij na tržišču, in še vedno je zmožen proizvesti dovolj navora da se lahko kosa z najboljšimi privijači v razredu majhnih privijačev.
 
Dostopnost: Tukaj ni prostora za delo da bi se bilo možno skriti; ta kompaktna zasnova da uporabniku zmožnost da lahko uporabi moč kadar jo potrebuje, tudi če je delo še tako skrito.
 
Vzdržljivost: Zgarjen na tradiciji IR udarnih privijačev™, to orodje je bilo preizkušeno 2x bolj intenzivno kot konkurenčni udrani privijači na tržišču. To orodje bo eno izmed najbolj vzdržljivih orodij neglede na delovno okolje ter delovno aplikacijo. Prav zaradi tega na omenjeni udarni privijač ponujamo 2-letno garancijo.
 
Kontrola: Z levo/desno gumbi locirani v zadnjem delu udarnega privijača omogoča res enostavno rokovanje z orodjem. Orodje ima možnost nastavitve 3 stopenj privijanja kar omogoča dober nadzor moči nad orodjem.
 

 

DARILO

Ob nakupu udarnega vijačnika do 31.12.2019, Vam podarimo:
SET NASADNIH KLJUČEV

Več o orodju:

Udarni privijač 35max

 

 udarni privijač

 

Skica rezervnih delov:

Skica rezervnih delov 35MAX

Produkti v prodaji