Brezplačna dostava ob nakupih nad 49,00 €

Servis pnevmatskega orodja

Za vso opremo kupljeno v našem podjetju nudimo hitro, učinkovito in predvsem strokovno servisno storitev. Znanje smo si vsekakor pridobili z dolgoletno prakso, novejšo tehnologijo pa obvladujemo s strokovno pomočjo servisne službe naših dobaviteljev iz tujine, ki nam hkrati tudi nudijo konstantno šolanje v njihovih izobraževalnih centrih.


Podjetje Žabjek je že v letu 1993 ustvarilo svoj servis za redno podporo svojim strankam. Naši začetki temeljijo na pnevmatskem orodju, kmalu pa smo začeli tudi z električnim orodjem. Pomembni rezervni deli so ves čas na zalogi.

Servis               

 Smo pooblaščeni serviser za orodja Ingersoll Rand.

          Servis IR

Servisiramo vse vrste pnevmatskega orodja:

- Ingersoll-Rand
- 3M air tools
- Chicago pneumatic
- Rodcraft
- Atlas Copco
- Dynabryte
- Rupes
 

Orodje lahko izročite v Žabjek servisu na več načinov:

  1. Oddate osebno na sedežu podjetja Žabjek.

  2. Pokličite nas in uredili bomo vse potrebno, da orodje pride čim prej do nas. 

Informacije in svetovanje glede popravil sta vam na voljo po telefonu 01 42 72 846 ali 051-452-005, od ponedeljka do petka, med 8h in 17h uro. Za servis drugih znamk nas pokličite!

Garancija
Kupec mora ob uveljavljanju garancije dostaviti z opremo tudi garancijski list in račun, kjer je naveden datum nakupa, serijska številka in garancijski čas za posamezni artikel.

Garancijska doba za artikel, ki ga stranka pošlje ali prinese v Žabjek d.o.o. v popravilo ali garancijsko zamenjavo, velja toliko časa, kot je navedeno na garancijskem listu. Ta doba začne teči od datuma, navedenega na računu oz. garancijskem listu artikla. Napake in škode, povzročene zaradi napačne uporabe opreme, ki jo dobavlja Žabjek d.o.o. , niso pokrite z garancijskimi pogoji.

Shematike Ingersollovih orodij