Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.

Baterijska naglavna LED svetilka I- match2 SCANGRIP

Baterijska naglavna LED svetilka I- match2 SCANGRIP
 • Baterijska naglavna LED svetilka I- match2 SCANGRIP
 • Redna cena:

  97,48 €

 • Popust:

  9,75 € (10%)

 • Spletna cena brez DDV:

  71,91 €

 • Spletna cena:

  87,73 €

 • Šifra artikla:

  SG03.5446

 • Blagovna znamka:

  SCANGRIP

Brezplačna dostava

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

COLOUR MATCH delovna svetila so popolna izbira za ličarska popravila, poliranje, čiščenje ali pripravo vozil. To je edina linija svetil, ki pokažejo barvno ujemanje, na svetu. Čvrsti in trpežni izdelki COLOUR MATCH so namenjeni povsem za različno uporabo v avtomobilskih delavnicah. Vse svetilke so opremljene z zamenljivimi steklenimi lečami, ki so odporne na vse vrste topil in dnevno čiščenje. Dolg delovni čas omogoča neprekinjeno delo brez neprestanih polnjenj baterij.

Vrhunsko prostoročno osvetlitev za vsako podrobno delo.

Predstavljamo naslednjo generacijo I-MATCH 2, ki je del povsem novega koncepta specializiranih delovnih svetlobnih rešitev, zasnovanih za industrijo detajlov in barv.

Nova najnovejša I-MATCH 2 tehnologija, ki je opremljena z najnovejšo tehnologijo COB LED, zagotavlja izjemno močno osvetlitev, ki širi enotno svetlobo do maksimuma in olajša celotno vidno polje.

Če mahnete roko pred svetilko, boste po potrebi vklopili luč. V načinu senzorja lahko luč preprosto vklopite / izklopite, tudi če nosite rokavice.

I-MATCH 2 ima najnovejšo tehnologijo polnilnih baterij z dolgim ??časom delovanja in določa nove standarde za profesionalno delo. 2 možnosti lumena, 50% ali 100%.

Robusten in mehek I-MATCH 2 je odporen na prah in vodoodporen (IP65) z izjemno nizko težo le 130 g.

Novo območje za detajle ima funkcijo 2 COLOR LIGHT, ki vam omogoča izbiro med dvema različnima barvnima temperaturama, odvisno od vrste posla, ki ga imate:

Možnost WARM LIGHT (4500K) je še posebej uporabna za svetle površine

Možnost COLD LIGHT (6500K) je idealna za temne barve

CRI +

Z našim novim DETAILING konceptom uvajamo tudi izraz CRI +, ki je opredeljen kot povprečje vseh 15 R-vrednosti. To je edina pravilna opredelitev vrednosti CRI, ki se uporablja za natančno in zanesljivo prepoznavo barv.