Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.

Pnevmatski udarni privijač 1/2" INGERSOLL RAND

Pnevmatski udarni privijač 1/2" INGERSOLL RAND
Znižano do: 31.7.
 • Pnevmatski udarni privijač 1/2" INGERSOLL RAND
 • Redna cena:

  234,24 €

 • Popust:

  33,06 € (14%)

 • Spletna cena brez DDV:

  164,90 €

 • Spletna cena:

  201,18 €

 • Šifra artikla:

  35MAX

 • Blagovna znamka:

  INGERSOLL RAND

Brezplačna dostava

Dobava: predvidoma 10 dni

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

IZREDNA MOČ - IZREDNA ZASNOVA - IZREDNA VZDRŽLJIVOST

Predstavljamo Vam Ingersoll Rand 35MAX izredno-kompakten udarni privijač™. Zgrajen na Ingersoll Randovi 100 letni tradiciji razvijanja industrijskih vodilnih orodij. To orodje je bilo dodobra preizkušeno in gnano do samih mej, da se zagotovi dvakratna življenska doba udarnega privijača. Vijačnik ima udarni mehanizem z dvojnim kladivom kar zagotavlja veliko robustnost. Udarni vijačnik 35MAX ni samo orodje katerega si želite, ampak orodje katerega potrebujete za opravilo resnega dela v pravem času.

Moč-Teža: Z 1,1 kg je eno izmed lažjih orodij na tržišču, in še vedno je zmožen proizvesti dovolj navora da se lahko kosa z najboljšimi privijači v razredu majhnih privijačev.
 
Dostopnost: Tukaj ni prostora za delo da bi se bilo možno skriti; ta kompaktna zasnova da uporabniku zmožnost da lahko uporabi moč kadar jo potrebuje, tudi če je delo še tako skrito.
 
Vzdržljivost: Zgarjen na tradiciji IR udarnih privijačev™, to orodje je bilo preizkušeno 2x bolj intenzivno kot konkurenčni udrani privijači na tržišču. To orodje bo eno izmed najbolj vzdržljivih orodij neglede na delovno okolje ter delovno aplikacijo. Prav zaradi tega na omenjeni udarni privijač ponujamo 2-letno garancijo.
 
Kontrola: Z levo/desno gumbi locirani v zadnjem delu udarnega privijača omogoča res enostavno rokovanje z orodjem. Orodje ima možnost nastavitve 3 stopenj privijanja kar omogoča dober nadzor moči nad orodjem.

Več o orodju:
Udarni privijač 35max

 

 udarni privijač

 

Skica rezervnih delov:

Skica rezervnih delov 35MAX